Sunday, April 22, 2012

YENİ TCHIBO MAĞAZALARI VE VİTRİN TASARIMLARIM...

EGEPARK  AVM -KARŞIYAKA iZMİR


SHEMALL AVM -LARA ANTALYA

HOBİ TEMASI İÇİN TASARLADIĞIM VİTRİN-HOBİ SEVERLER İNANILMAZ SEÇENEKLER SİZİ BEKLİYOR TCHİBO MAĞAZALARINDA...

''TCHIBO İLE HER HAFTA YENİ BİR DÜNYA KEŞFEDİN ''SLOGANINDAN YOLA ÇIKARAK TASARLADIĞIM DIŞ VİTRİN
Bu sefer biraz Tchibo Türkiye'nin en son açılan mağazalarından Egepark ve Shemall AVM'lerinde açtığımız konseptleriyle ve konforu ile sizleri baştan çıkaracak mağazalarımızdan bahsedeceğim.
İlk olarak İzmir karşıyaka 11/04/2012 de Egepark AVM de hizmete açtığımız mağazamızın fotoğrafını paylaştım,uzun zamandır yoğun mail talepleri ve müşteri portföyünün markamıza hitap etmesi dolayısyla ,  ekip olarak epey yoğun çaba sarf ederek,en son konsept mağazalarımızdan birini hizmete  açtık sevgili İzmir karşıyakalılara .
Bu hafta ise fena heyacanlı ,istekli ve yoğun bir tempo içerisinde 20/04/2012 cuma günü Tchibo Türkiye  ekibinin son konsept'ti olan  ve diğer ülkelerdeki Tchibo ekiplerine örnek teşkil edecek süper bir mağaza açtık Shemall AVM Lara-Antalya'da.
Bu özel mağaza açılışına yakışacak iki vitrin çalışması istedi Satış müdürümüz ve genel müdürümüz benden.
Kısa sürede  merkez ofis ekip arkadaşlarımın desteği ile hazırladığım çalışmalarım ,fotoğraflarda görüldüğü şekilde hayat buldu.
Tchibo Almanya'dan gelen görsel sunum müdürü arkadaşlarım da açılış sırasında bizi yanlız bırakmadı ve vitrin uygulamaları sırasında bana destek verdiler.
Nice başarılı Tchibo mağazalarının  açılışlarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

TCHIBO İLE HER HAFTA YENİ BİR DÜNYA KEŞFEDİN ...

2 comments:

  1. Shemall vitrin tasarımına bayıldım, oturan manken fikri, arka plan ve renkler herşey çok hoş olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim ;

    ReplyDelete
  2. Merhaba ömercim,

    Beğenmene çok sevindim,bende çok severek ve eğlenerek tasarladım ve uyguladım.

    Sevgiler.

    ReplyDelete