Friday, December 14, 2012

12.12.12 Dutch December Dance party













12.12.12 Hollanda Kraliyeti İstanbul Konsolosluğunda düzenlenen parti yılın en son ve en iddalı partisi oldu ,400.yıl ilişkileri çerçevesinde düzenlenen tüm event ve partilerle karşılaştırdığımda.
Bildiğiniz gibi    İstanbul Konsolosluğu Türk -Hollanda 400.yıl ilişkileri çerçevesinde  benim projemi de desteklemişti.
Zaman açısından ,içerik açısından ve davetlilerin ortamı özel kılması açısından bir çok konuyu bir araya getirdiğimde konsept olarak güzel bir gece oldu.Unutmadan  eklemek isterim Hollandalı bir tasarımcı mini bir defile düzenleyerek tasarımlarını tanıttı fakat basın bülteni şu an yanımda olmadığı için adını sizlerle paylaşamıyorum :((
Kokteyl sonrasında piyano eşliğinde Işın Karaca performansı tüm davetlilerin beğenisini topladı.
Daniel Storks bu ayın sonunda  Paris büyük elçiliğine tayini çıktığı için  aramızdan ayrılacak, kendisini çok özleyeceğiz çünkü tüm Konsolosluk organizasyonlarını bire bir kendisi yapılandırıp ,renklendiriyordu.
İstanbul Konsolosu Onno Kervers'in ev sahipliğinde  gerçekleşen gecede ,kendisinin  sıcak misafir perverliğinden dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.

0 yorum:

Post a Comment