Wednesday, September 18, 2013

ALIŞVERİŞ TUTKUNLARI BLOGGER BAZAAR'DA BULUŞUYOR.


İstanbul’un en yeni alışveriş trendi Blogger Bazaar, blog yazalarını bir araya getirerek, moda severler için eşsiz bir alışveriş imkanı sağlamaya devam ediyor.

Vesta event'in başarılı projelerinden Blogger Bazaar her geçen gün daha büyüyerek çok daha fazla moda severe ulaşmaya devam ediyor.

Trend öncülüğü yapan moda blogu yazarları ile alışveriş sevenlerin bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdikleri Blogger Bazaar, 22 Eylül Pazar günü Taksim KafePi-Mürekkep’te n11.com ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

Ana sponsor n11.com 'un etkinlik öncesinde sosyal medya hesaplarında başlayan #pisti yarısmasını da etkinlik alanına taşıyacak olan Blogger Bazaar'ın, standlarda bolca vakit geçiren misafirleri için The Body Shop, PointBack, Makyajsaati.com, Aral Game, HomeTech, İstapark.comSokakMood.com, Atölye Color, YummyKupe, Kumm Design ve Miss Poem'in sürprizlerinden oluşan özel bir hediye paketi olacak.  

Erkek alışveriş severleri de unutmayan Blogger Bazaar, sponsorlardan PointBack'in vitrininde yeni sezon trendlerini yakalama ve Aral Game standında Xbox oyunlarının keyfini çıkartma imkanı da sunacak.

Güzelliğine düşkün moda tutkunlarının kendilerini değişim rüzgarına kaptıracağı Makas Kuaför köşesine, nail art uygulamalarıyla Makyajsaati.com standı eşlik edecek. 

Medya sponsoru Sokak Mood'un fotoğraf köşesinde yerinizi almayı ve n11.com'un sürpriz kurabiyelerinden tatmayı da sakın unutmayın!

Ben ve bir çok moda blog yazarı arkadaşım böylesi keyifli bir alışveriş organizasyonunda yer almaktan oldukça mutluyuz ve etkinlik standımızda farklı süprizlerle sizleri bekliyor olacağız.

Tarih: 22 Eylül Pazar 
Yer: Taksim KafePi-Mürekkep
Saat: 12:00-19:00 arası 
Facebook: www.facebook.com/BloggerBazaar  
Twitter: @bloggerbazaar 
Instagram: @bloggerbazaar 
Hashtag: #bupazarbaskabazaar

0 yorum:

Post a Comment