Saturday, January 10, 2015

TASARIMINLA STYLING DEFİLEMDE YER ALMAYA NEDERSİN?






W İstanbul  sponsorluğunda gerçekleştirdiğim son styling projem  Fashion Fetish Vol#1' den aldığımız güzel geri dönüşler sonrası Vol#2'yi kurgulamam  için yapılan aşırı baskı ve tekliflere daha fazla dayanamayıp içincisi için kolları sıvadım.







Fashion Fetish Vol#1 'in videosunu izlemek isterseniz; 

https://vimeo.com/111191927


Şimdi hazırsanız Vol#2 için tarih ve mekanı açıklıyorum.  30 Ocak cuma akşamı  Beyoğlu'nun en prestijli mekanlarından The Hall'de çok kapsamlı bir organizasyonla sizlerle buluşacağız. 




Bildiğiniz gibi biz stil danışmanları devamlı tasarımcılarla çalışıyoruz. Bir çok projede birbirimizi destekliyoruz, bu nedenle bende Fashion Fetish Vol#2 'de öğrenci ve genç tasarımcılarımıza fırsat vermek istedim. 

 Tasarımınızla konseptin bir parçası olmak ve   UT Ümit Temurçin'in  profesyonel  ekibinin hazırlayacağı organizasyonda  güzel bir deneyim yaşamak istiyorsanız, 26 Ocak Pazartesi gününe kadar tasarımınızın  bize ulaşması gerekiyor. 





Katılım şartları; 
1- Tasarımınız bay veya bayan giyilebilir ürün olması gerekiyor. 
2- Tamamen deri materyal veya fetiş konsepte uygun aksesuarlar kullanılarak hazırlanılmalı. 
3- Sunumda yer alacak tasarımınızı tüm bir kombinasyon ( baştan aşağı modeli giydirecek şeklilde)  planlamanız gerekmekte. 
4- Sadece aksesuar da tasarlayabilirsiniz. Örneğin; Yüz maskesi , Gömlek üzeri giyilebilir fetiş yelek, latex tarzı botlar vs..






5- Tasarımların maliyeti tasarımcıya aittir.Ürünler show sonrası geri teslim edilecektir.
6-Tasarımların styling sunumu ve konsept detayları  UT Ümit Temurçin  ve ekibi tarafından belirlenecektir.
7-Birinci gelen tasarımcıya Singer 8220 model dikiş makinesi hediye edilecek ve birinci gelen tasarım defilenin top modeline giydirilecektir. 
8- Seçilen her tasarımcı bu organizasyona  5 davetli hakkı kazanacaktır. 
9- Tasarımı ile defilede yer alacak  her tasarımcı organizasyon günü backstage de tasarımının yer aldığı kombinasyonun hazırlanmasına yardımcı olmak durumundadır. 


Önemle belirtmek isterim ki, bu kısa zaman aralığında tasarım yarışması yapmamızdaki asıl amacımız genç yeteneklere kendilerini profesyonel bir organizasyonda gösterme şansı vermektir. 

Beklentimize uygun ve sizlere ilham olması için bazı örnek tasarım fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz.


















Tekrar belirtmek isterim ki sadece  bir kişi birinci seçilecek ve ödül alacaktır. Birinci seçilen tasarımcı Singer 8280 dikiş makinası kazanacak ve tasarımı defilenin top modeline giydirilecektir. 




Tüm başvuru ve detaylar için aşağıdaki mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Umittemurcin@gmail.com

Ben ve ekibim hazırız, peki ya SİZ? 












0 yorum:

Post a Comment