Thursday, February 12, 2015

ZORLU PERFORMANS MERKEZİNDEN SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN HARİKA BİR MÜZİKAL

Sevgililer Günü’nü
Off-Broadway’in en hit müzikaliyle geçirin:
‘Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş’

Sevgililer Günü yaklaşırken romantizm, müzik ve eğlence dolu unutulmaz bir gece Zorlu’da izleyicileri bekliyor. Aşk, buluşmalar, sevgililer, evlilik hakkında hep düşündüğümüz ama kolay kolay dile getiremediğimiz gerçekleri eğlenceli bir dille anlatan Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde izleyicinin kalbine dokunmaya devam ediyor. 
17 yıldır birçok ülkeyi dolaşan ve Off Broadway’de en uzun süre sahnelenen müzikal olma unvanı taşıyan bu çok özel oyunla, Sevgililer Günü’ne aşk ve komedi dolu bir başlangıç yapmak için Zorlu’da yerinizi alın. 








Kadın erkek ilişkilerinin evrenselliğini anlatan ve bu değişmez hikayeyi muzip bir dille birleştiren ‘Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş’ müzikal oyunu, Talimhane Tiyatrosu işbirliği ile Zorlu sahnesinde izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

İnsanoğlunun en eski olgusu; ‘kadın erkek ilişkileri’
Aşk, randevular, sevgililer, evlilik ve aileler hakkında gizliden gizliye hep düşündüğümüz ama bir türlü yüksek sesle dile getiremediğimiz gerçekleri muzip diliyle önümüze apaçık seren bu gösteri; Off Broadway’de en uzun süre oynanan müzikal olma unvanını taşıyor. Müzikal karşımıza, çok tanıdık, hayatımızın içinden karakterler çıkarıyor.

Zorlu bu müzikal için yapımcı koltuğunda!
17 yıldır sahnelenen ve birçok ülkeye uyarlanmış bu müzikal oyunun yapımcı koltuğunda ise, Jersey Boys, Cats, Notre Dame de Paris, Disney’den ‘Beauty and the Beast’ ve "The Phantom Of The Opera" gibi dünyaca ünlü müzikalleri, orijinal prodüksiyonlarıyla İstanbul seyircisine sunan Zorlu Performans Sanatları Merkezi yer alıyor.

Metin ve Şarkı Sözleri: Joe Dipietro
Müzik: Jimmy Roberts
Yönetmen: Lerzan Pamir / Mehmet Ergen
Dekor Tasarım: Jemima Robinson
Kostüm Tasarım: Gül Sağer
Oyuncular: Adem Yılmaz, Begüm Günceler, Defne Koldaş, Anıl Altınöz, Ezgi Erol, Mert Aydın
Tarih:  12, 13, 14, 20 Şubat 2015
Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Drama Sahnesi
Bilet Fiyatı:  55 TL

0 yorum:

Post a Comment