Sunday, June 7, 2015

MEZUNİYET VE DÜĞÜN TÖRENLERİNE HAZIRLIK







Havaların ısınması ile kesinleşen  düğün  tarihleri veya okulların mezuniyet organizasyonları, on binlerce kişi için ciddi bir heyecan ve koşuşturma başlattı.






Bu tarz giyim - kuşam konularına en çok bayanlar zaman ayırıp  önemsiyor olsa da, erkeklerinde bu özel günlerde en doğru seçimi yapmak istediklerinden  gayet eminim. 






Ben ve bayan blog yazarı arkadaşım Duygu Cinislioğlu sizler için keyifli bir çekim gerçekleştirdik. 








Çift olarak katılacağınız bu tarz törenlere uyumlu gitmek oldukça önemli. Bu nedenle seçimlerinizi fevri yapmamanız konusunda sizleri uyarmak isterim. Beraber hareket edip bir birini tamamlayan  seçimler yapmanız, sizi bu tarz davetlerde örnek çiftler arasına sokacaktır. 






Asmalı Mescit mahallesinin, Pera bölgesinde gerçekleştirdiğimiz bu keyifli çekimizi fotoğraflayan sanatçı arkadaşım Ufuk Altunkaş'a  sonsuz teşekkür ederim. 








Üzerimdeki mavi smokinim ve tüm aksesuarlar, Türkiye'nin en önemli terzi ailelerinden bir olan Kordonciyan'ların 4.kuşak temsilcisi Levon Kordonciyan imzasını taşıyor. 






Kordonciyan ailesinin Harbiye'de bulunan mağazalarında yüzlerce çeşit takım,farklı renklerde smokinler ve damatlıkları görmenizi özellikle tavsiye ederim. Kişiye özel tasarımlarının yanın sıra, bir çok ürünü kiralama da yaparak güzel bir hizmet sunmaktalar. 






Ben bu smokinin içinde kendimi oldukça iyi hissetmekle beraber, tam bir beyefendi ruhuna büründüm. Sizde kendinizi şık ve özel hissetmek istiyorsanız en kısa zamanda alternatifleri değerlendirmeye başlayın. 

Hepinize, gönlünüzce güzel ve keyifli geçireceğiniz tören veya davetler dilerim. 

Sevgiler,

Ümit TEMURÇİN 


0 yorum:

Post a Comment